Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET Metabolic Mini Hondenvoer met Kip

BESCHIKBAAR IN

1kg, 3kg, 6kg, 9kg

606377

605946

605947

606378

Hill's Prescription Diet Metabolic Mini Hondenvoer met Kip is een volledig dieetvoeder voor de vermindering van overgewicht en het behoud van een gezond gewicht bij volwassen honden. Dit voeder heeft een lage energiewaarde.

Klinisch bewezen voeding om honden te helpen snel af te vallen

BEHOEFTE

Gewichtscontrole

SMAAK

met Kip

RASGROOTTE

Kleine rassen

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Video

659236423

Zelfs een pondje teveel kan invloed hebben op de levenskwaliteit van je hond. Het kan de band met jou en je gezin beïnvloeden, want extra gewicht betekent minder speeltijd, beperkt de mobiliteit en heeft invloed op de gezondheid. Het behouden van een ideaal gewicht kan de levensverwachting helpen beïnvloeden door het risico op gewichtsgerelateerde aandoeningen te verminderen.


Hill's voedingsdeskundigen en dierenartsen hebben Prescription Diet Metabolic klinische voeding speciaal ontwikkeld om honden te helpen gewicht te verliezen en daarna in vorm te blijven. Het werkt op een natuurlijke manier met het unieke energieverbruik van jouw hond voor een gemakkelijk en effectief gewichtsverlies. Dit voer stimuleert het natuurlijke vermogen van het lichaam van je hond om vet te verbranden en levert energie om actief te spelen. De unieke vezelmix helpt honden een vol en voldaan gevoel te geven. Het is zelfs zo dat 96% van de honden thuis binnen 2 maanden is afgevallen met Prescription Diet Metabolic voer.* Dit droogvoer voor kleine honden is gemaakt met kip en heeft een onweerstaanbare smaak waar je hond dol op zal zijn.


Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET Metabolic Small & Mini Hondenvoer te blijven voeren om je hond in vorm te houden; ook nadat je hond het streefgewicht heeft bereikt. Een regelmatige controle bij de dierenarts is essentieel om ervoor te zorgen dat je hond gezond blijft.


Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je hond in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Hondenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.


We produceren ons hondenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverhuid en voedingswaarde voldoen.


Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program.


Hill's PRESCRIPTION DIET Hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je hond, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.


* Interne gegevens, Hill’s Pet Nutrition, Inc.

Hoe het werkt:

 • Werkt op natuurlijke wijze met het unieke energieverbruik van je hond voor een gemakkelijk en effectief gewichtsverlies
 • Ondersteunt het natuurlijk vermogen van de hond om vet te verbranden
 • Unieke mix van vezels helpt honden een voldaan en tevreden gevoel te geven

Hoe het helpt:

 • 96% van de honden viel thuis af in 2 maanden
 • Helpt om in vorm te blijven en levert energie om actief te spelen
 • Eenvoudig gewicht verliezen: honden vallen af ​​zonder de grootte van de porties te verkleinen
 • S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet Metabolic Droogvoer voor Honden biedt alle voedingsstoffen die je hond nodig heeft om af te vallen en op gewicht te blijven. Het werkt op natuurlijke wijze met het unieke energieverbruik van je hond voor een gemakkelijk en effectief gewichtsverlies en kan langdurig worden gegeven. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe Prescription Diet voeding je hond kan helpen om van een gelukkig en actief leven te blijven genieten. Brokken en natvoer (blik) kun je mengen of naast elkaar geven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Granen, bijproducten van plantaardige oorsprong, vlees en dierlijke bijproducten (kip 8%), plantaardige eiwitextracten, groenten, oliën en vetten, zaden, mineralen.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 25,4%, Vetgehalte 11,1%, Ruwe celstof 13,0%, Ruwe as 5,3%, Calcium 0,80%, Fosfor 0,62%, Natrium 0,33%, Kalium 0,77%, Magnesium 0,13%; per kg: Vitamine A 9.943 IE, Vitamine D3 690 IE, Vitamine E 1.050 mg, Vitamine C 122 mg, Bèta-caroteen 2,0 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 77,7 mg, 3b202 (Jodium) 1,9 mg, E4 (Koper) 7,7 mg, 3b502 (Mangaan) 118 mg, 3b603 (Zink) 136 mg, E8 (Seleen) 0,2 mg; met natuurlijk antioxidant. Metaboliseerbare energie (berekend): 3.115 kcal/kg.

Dagelijkse voedingshoeveelheden

Ideaal lichaamsgewicht kg Droog (g) Droog (g)
2 35 60
3 50 80
4 60 100
5 75 120
6 85 135
7 95 150
8 105 170
9 115 185
10 125 200

Gemengde voedingshoeveelheden voor gewichtsverlies

Ideaal lichaamsgewicht kg Blikken 370 g Droog (g)
2 1/4 10
3 1/4 20
4 1/4 35
5 1/2 20
6 1/2 30
7 3/4 15
8 3/4 25
9 1 10
10 1 20

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.

Voor het beste resultaat:

 • Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.
 • Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.
 • Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.
 • Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer te weten komen