Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET z/d Hondenvoer

 

 

BESCHIKBAAR IN

370g

606372

Hill's Prescription Diet z/d Hondenvoer is een volledig dieetvoeder voor de vermindering van intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen bij volwassen honden. Dit voeder bevat een geselecteerde koolhydraatbron en een gehydrolyseerde eiwitbron.

Klinisch bewezen voeding om huid- en maagdarmverschijnselen, veroorzaakt door voedselallergieën, te helpen verminderen.

BEHOEFTE

Voedselgevoeligheden

SMAAK

Origineel

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Let op: vernieuwde samenstelling! Je vertrouwde Prescription Diet z/d product is nu versterkt met Hill's ActivBiome+ ingrediëntentechnologie, een unieke mix van prebiotica waarvan klinisch is aangetoond dat deze het darmmicrobioom snel voedt om de spijsvertering en het welzijn te ondersteunen. Wij adviseren een overschakelperiode van 7 dagen om je huisdier aan deze nieuwe samenstelling te laten wennen. Je dierenarts kan je meer informatie geven. Hill's PRESCRIPTION DIET z/d Hondenvoer is klinische voeding die speciaal is samengesteld om de voedselovergevoeligheid van je hond te ondersteunen. Het is een hondenvoer met gehydrolyseerd eiwit dat ongewenste reacties helpt voorkomen en de nieuwe ActivBiome+ technologie voor de spijsvertering. Dit natvoer voor honden heeft een heerlijke smaak waar je hond dol op zal zijn. voedselallergie en -intolerantie zijn potentieel ernstige problemen die kunnen leiden tot geïrriteerde huid-, vacht- en ooraandoeningen of zelfs gastro-intestinale klachten. Honden die ongunstige voedselreacties hebben als gevolg van een voedselallergie (meestal voor een eiwit in het voedsel) of intolerantie hebben baat bij een voedsel dat is ontwikkeld voor voedselgevoeligheden. Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET z/d Food Sensitivities Hondenvoer te blijven voeren om de voedselallergieën van je hond te helpen verminderen, ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je hond kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven. Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je hond in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, PRESCRIPTION DIET Hondenvoer is de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven. We produceren ons hondenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverhuid en voedingswaarde voldoen. Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program. Hill's PRESCRIPTION DIET Hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je hond, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

Met sterk gehydrolyseerd dierlijk eiwit Met visolie, verhoogde niveaus van essentiële vetzuren en hoge niveaus van vitamine E Met een bewezen mix van prebiotische vezels

Hoe het helpt:

Deze voeding ondersteunt zichtbaar een gezonde huid en vacht Helpt bij het bevorderen van een gezonde huidbarrière Biedt uitstekende kwaliteit van de ontlasting S+OXSHIELD: Ontwikkeld om urinewegomstandigheden te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en oxalaatkristallen verlagen

Aanvullende informatie:

ActivBiome+ ingrediëntentechnologie is een unieke mix van prebiotica waarvan is aangetoond dat ze het darmmicrobioom snel voeden om de spijsvertering en het welzijn te ondersteunen

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Vlees en dierlijke bijproducten, bijproducten van plantaardige oorsprong, oliën en vetten, mineralen, fruit, zaden. Eiwitbron: Kippenleverhydrolysaat. Koolhydraatbron: Maïszetmeel.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 5,2%, Vetgehalte 3,9%, Ruwe celstof 1,2%, Ruwe as 1,4%, Vocht 75,5%, Calcium 0,20%, Fosfor 0,14%, Natrium 0,08%, Kalium 0,21%, Magnesium 0,02%; per kg: Vitamine A 14.954 IE, Vitamine D3 423 IE.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 32,6 mg, 3b202 (Jodium) 1,2 mg, 3b405 (Koper) 4,9 mg, 3b503 (Mangaan) 3,6 mg, 3b603 (Zink) 41,5 mg.

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de hond — kg Dagelijkse hoeveelheid - 370 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
1 0.25 + 5 g
2 0.25 + 30 g
4 0.5 + 40 g
5 0.5 + 55 g
10 1 + 75 g
20 1 + 200 g
30 2 + 205 g
40 2 + 305 g
50 2 + 395 g
60+ 2 + 8 g per kg

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de hond — kg Dagelijkse hoeveelheid — blik (370g)
1 1/3
2 1/2
4 1
5 1
10 1 3/4
20 3
30 4
40 5
50 6
60+ 40 g per kg

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.Voor het beste resultaat:Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

357 kcal (370 g) blik

Voedingsstoffen Droge stof1
%
Eiwit 21.2 %
Vet 16 %
Koolhydraten (NFE) 52.2 %
Ruwe celstof 4.8 %
Ruwe as 5.6 %
Calcium 0.83 %
Fosfor 0.59 %
Kalium 0.85 %
Natrium 0.31 %
Magnesium 0.08 %
Vitamine A 61009 IU/kg
Vitamine C 187 ppm
Vitamine D 1535 IU/kg
Vitamine E 808 IU/kg
Omega 3-vetzuren 1.21 %
Omega 6-vetzuren 4.03 %
Bèta-caroteen 2.43 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer te weten komen