Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET c/d Multicare Stoofpotje met Kip & toegevoegde Groenten

 

 

BESCHIKBAAR IN

156g

606412

Hill's Prescription Diet c/d Multicare Stoofpotje met Kip en toegevoegde Groenten is een volledig dieetvoeder voor het verminderen van de terugkeer van struvietstenen, het oplossen van struvietstenen en het verminderen van de vorming van oxalaatstenen bij volwassen honden. Dit voeder heeft urine-onderverzadigende eigenschappen voor struviet, urine-alkaliserende eigenschappen en een laag magnesium-, calcium- en vitamine D-gehalte.

Voeding die het risico op de meest voorkomende urineblaasstenen te verlaagt en struvietstenen oplost ​

BEHOEFTE

Urinewegen

SMAAK

met Kip & toegevoegde Groenten

RASGROOTTE

Kleine rassen, Middelgrote rassen, Grote rassen

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Video

664328418

Hill's PRESCRIPTION DIET c/d Multicare is klinische voeding die speciaal is samengesteld om de gezondheid van de urinewegen van je hond te ondersteunen en om het risico op struviet- en calciumoxalaatstenen bij honden te verminderen. Dit natvoer is gemaakt met kip en heeft een onweerstaanbare smaak waar je hond dol op zal zijn. Met kleinere stukjes voor kleinere bekjes.


Blaasstenen zijn verzamelingen van minerale kristallen die samenkomen in de urinewegen. Ze kunnen ongemak veroorzaken en leiden tot ernstigere problemen die de zorg van een dierenarts vereisen.


Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET c/d Multicare Hondenvoer te blijven voeren omde gezondheid van de urinewegen van je hond te helpen ondersteunen, ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je hond kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.

Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je hond in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Hondenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.

We produceren ons hondenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.

Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.

Hill's PRESCRIPTION DIET Hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je hond, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

 • Helpt de concentratie van bouwstenen van blaasstenen te verlagen
 • Gecontroleerd calcium en natrium, en toegevoegd kaliumcitraat
 • Verrijkt met omega 3-vetzuren uit visolie ter ondersteuning van de urinaire gezondheid

Hoe het helpt:

 • Ontwikkeld om struvietstenen op te lossen en het risico op herhaling te verminderen
 • Verlaagt het risico op vorming en herhaling van calciumoxalaatstenen
 • Helpt bij het behoud van een gezonde blaas
 • S+OXSHIELD: Ontwikkeld om een urinewegomgeving te bevorderen die het risico op het ontwikkelen van struviet- en calciumoxalaatkristallen vermindert

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet c/d Multicare Stoofpotje voor Honden met Kip en toegevoegde Groenten is een complete voeding die alle voedingstoffen biedt die een hond nodig heeft. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe Prescription Diet voeding je hond kan helpen een gelukkig en actief leven te leiden.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Vlees en dierlijke bijproducten (kip 10%), granen, bijproducten van plantaardige oorsprong, groenten (1,5%), oliën en vetten, mineralen, plantaardige eiwitextracten, zaden. Urinealkaliserende stoffen: Kaliumcitraat (1 g/kg).

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 4,3%, Vetgehalte 3,4%, Ruwe celstof 0,94%, Ruwe as 1,0%, Vocht 81,3%, Chloriden 0,17%, Zwavel 0,07%, Hydroxyproline 0,16%, Calcium 0,16%, Fosfor 0,10%, Natrium 0,05%, Kalium 0,19%, Magnesium 0,01%; per kg: Vitamine A 12.825 IE, Vitamine D3 339 IE.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 9,5 mg, 3b202 (Jodium) 0,3 mg, 3b405 (Koper) 0,9 mg, 3b503 (Mangaan) 2,1 mg, 3b603 (Zink) 30,3 mg. Technologisch toevoegingsmiddel: Kaliumalginaat 5g.

Onderhoud volwassen dier Gemengde voedingshoeveelheid

Gewicht van de hond — kg Dagelijkse hoeveelheid - 156 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
1 0.5 + 15 g
2 1 + 20 g
4 1 + 55 g
5 1 + 70 g
10 2 + 105 g
20 2 + 220 g
30 2 + 320 g
40 2 + 410 g
50 2 + 495 g
60+ 2 + 92 g per 10 kgs

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de hond — kg Dagelijkse hoeveelheid - 5.5 oz (156 g) Blikken
1 1
2 1 2/3
4 2 2/3
5 3 1/4
10 5 1/3
20 9
30 12 1/4
40 15
50 17 3/4
60+ 3 1/4 per 10 kgs

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.

Voor het beste resultaat:

 • Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.
 • Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.
 • Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.
 • Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer te weten komen