Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET i/d Stress Mini Stoofpotje voor Honden met Kipsmaak & Groenten

 

 

BESCHIKBAAR IN

156g

606414

Goed verteerbaar volledig dieetvoeder voor volwassen honden ter vermindering van intestinale absorptiestoornissen, als compensatie voor een slechte spijsvertering, bij exocriene pancreasinsufficiëntie en aandoeningen die baat hebben bij vetarme voeding en ter ondersteuning in stressvolle situaties, die zal leiden tot een vermindering van het daarmee samenhangende gedrag. Dit voeder bevat goed verteerbare ingrediënten, verhoogde gehaltes aan natrium en kalium en Trypsine-gehydrolyseerde Rundercaseïne.

Goed verteerbare voeding waarvan klinisch is bewezen dat deze het darmmicrobioom voedt en spijsverteringsproblemen helpt te verminderen. Versterkt met Hill's ActivBiome+ ingrediëntentechnologie, een unieke mix van prebiotica waarvan klinisch is aangetoond dat dit het darmmicrobioom snel voedt om de spijsvertering en het welzijn te ondersteunen.

BEHOEFTE

Spijsvertering

SMAAK

met Kipsmaak & Groenten

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Video

658646021

Let op: vernieuwde samenstelling!Je vertrouwde Prescription Diet i/d product is nu versterkt met Hill's ActivBiome+ ingrediëntentechnologie. Wij adviseren een overschakelperiode van 7 dagen om je huisdier aan deze nieuwe samenstelling te laten wennen. Je dierenarts kan je meer informatie geven. Hill's PRESCRIPTION DIET i/d Stress Digestive Care Hondenvoer is klinische voeding om stressgerelateerd gedrag, waaronder spijsverteringsproblemen, te helpen beheersen bij honden tot 14 kg. Het is een licht verteerbaar hondenvoer dat alle voedingsstoffen biedt die je hond nodig heeft tijdens perioden van stressgerelateerde spijsverteringsproblemen. Dit hondenvoer kan langdurig worden gebruikt. Dit onweerstaanbare stoofpotje heeft smakelijke hapklare brokken in jus en is gemaakt met gezonde ingrediënten zoals kip en groenten waar honden dol op zijn. Net als mensen ervaren sommige honden stress die een negatieve invloed kan hebben op hun algehele gezondheid. Stress kan leiden tot een onbalans van het darmmicrobioom en een verhoogde darmmotiliteit, wat resulteert in spijsverteringsproblemen, een zeer onaangename ervaring voor jou en je gezin. Het is belangrijk om Hill's PRESCRIPTION DIET i/d Stress Digestive Care Hondenvoer te blijven voeren om de spijsvertering van je hond gezond te houden, ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je hond kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven. Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je hond in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Hondenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven. We produceren ons hondenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen. Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program. Hill's PRESCRIPTION DIET Hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je hond, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

Goed verteerbare formule met melkeiwithydrolysaat om stress te helpen beheersen Unieke prebiotische mix en gember Verrijkt met klinisch bewezen antioxidanten en omega 3-vetzuren uit visolie

Hoe het helpt:

Helpt een kalmerend effect te bevorderen, ondersteunt een gezonde spijsvertering en verbetert de kwaliteit van de ontlasting Bevordert de activiteit van nuttige darmbacteriën en kalmeert het maagdarmkanaal Langdurige voeding helpt een gezond immuunsysteem te ondersteunen

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet i/d Stress Droogvoer voor Honden biedt alle voedingsstoffen die je hond nodig heeft tijdens periodes van stressgerelateerde spijsverteringsproblemen en kan langdurig worden gebruikt. Als er een stressvolle gebeurtenis te verwachten is, wordt aanbevolen om van tevoren te beginnen met voeren. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe onze Prescription Diet voeding je hond kan helpen om van een gelukkig en actief leven te blijven genieten. Dit blikvoer heeft smakelijke hapklare brokken in saus en is gemaakt met ingrediënten zoals kip en groenten waar je hond dol op zijn.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Vlees en dierlijke bijproducten (kip 3%), granen, verschillende suikers, bijproducten van plantaardige oorsprong, mineralen, groenten (0,9%), eieren en ei-bijproducten, oliën en vetten, zaden, fruit, melk en melkbijproducten. Goed verteerbare ingrediënten: Varkensvlees, Kip, rijst, gedroogde eieren, plantaardige olie.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 5,1%, Vetgehalte 1,9%, Ruwe celstof 0,41%, Ruwe as 1,4%, Vocht 78,4%, Calcium 0,19%, Fosfor 0,13%, Natrium 0,10%, Kalium 0,21%, Magnesium 0,02%; per kg: Vitamine A 24.472 IE, Vitamine D3 273 IE, Trypsine-gehydrolyseerde rundercaseïne 250 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 9,5 mg, 3b202 (Jodium) 0,3 mg, 3b405 (Koper) 0,9 mg, 3b503 (Mangaan) 2,1 mg, 3b603 (Zink) 30,2 mg. Technologisch toevoegingsmiddel: Kaliumalginaat 5g.

Onderhoud volwassen dier Gemengde voedingshoeveelheid

Gewicht van de hond — kg Dagelijkse hoeveelheid - 156 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
1 0.5 + 15 g
2 1 + 20 g
4 1 + 60 g
5 1 + 75 g
10 2 + 115 g
15 2 + 180 g

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de hond — kg Dagelijkse hoeveelheid - 5.5 oz (156 g) Blikken
1 1
2 1 1/2
4 2 1/2
5 3
10 5
15 7

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.Voor het beste resultaat:Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

123 kcal / 5.5 oz (156 g) blik

Voedingsstoffen Droge stof1
%
Eiwit 23.4 %
Vet 8.7 %
Koolhydraten (NFE) 59.3 %
Ruwe celstof 1.9 %
Ruwe as 6.6 %
Calcium 0.89 %
Fosfor 0.6 %
Kalium 0.97 %
Natrium 0.48 %
Magnesium 0.105 %
Vitamine A 88715 IU/kg
Vitamine C 195 ppm
Vitamine D 1123 IU/kg
Vitamine E 910 IU/kg
Omega 3-vetzuren 0.54 %
Omega 6-vetzuren 2.37 %
Bèta-caroteen 3.62 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer te weten komen