Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET i/d Low Fat Stoofpotje voor Honden met Kipsmaak & Groenten

 

 

BESCHIKBAAR IN

156g

606389

Goed verteerbaar volledig dieetvoeder voor het verminderen van intestinale absorptiestoornissen, als compensatie voor een slechte spijsvertering en bij exocriene pancreasinsufficiëntie bij volwassen honden. Dit voeder heeft een verhoogd natrium- en kaliumgehalte en goed verteerbare ingrediënten.

Vetarme voeding waarvan klinisch is aangetoond dat het helpt bij het verminderen van spijsverteringsproblemen en het voeden van het darmmicrobioom

BEHOEFTE

Spijsvertering

SMAAK

met Kipsmaak & Groenten

RASGROOTTE

Kleine rassen, Middelgrote rassen, Grote rassen

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Video

658646021

Let op: vernieuwde samenstelling! Je vertrouwde Prescription Diet i/d product is nu versterkt met Hill's ActivBiome+ ingrediëntentechnologie, een unieke mix van prebiotica waarvan klinisch is aangetoond dat deze het darmmicrobioom snel voedt om de spijsvertering en het welzijn te ondersteunen. Wij adviseren een overschakelperiode van 7 dagen om je huisdier aan deze nieuwe samenstelling te laten wennen. Je dierenarts kan je meer informatie geven. Hill's PRESCRIPTION DIET i/d Low Fat Hondenvoer is een goed verteerbare, vetarme voeding waarvan is aangetoond dat het het vetgehalte in het bloed verlaagt en spijsverteringsproblemen helpt oplossen. Dit zeer goed verteerbare hondenvoer is gemaakt met Hill's baanbrekende ActivBiome+ ingrediëntentechnologie, een unieke mix van prebiotische vezels, waarvan klinisch is aangetoond dat het het darmmicrobioom snel activeert om de spijsvertering en het welzijn te ondersteunen. Dit onweerstaanbare vetarm stoofpotje is gemaakt met gezonde ingrediënten zoals kip en groenten waar honden dol op zijn. Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET i/d Low Fat Hondenvoer te blijven voeren om de spijsvertering te blijven ondersteunen; ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je hond kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven. Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je hond in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Hondenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven. We produceren ons hondenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen. Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program. Hill's PRESCRIPTION DIET Hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je hond, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

Licht verteerbaar en vetarm Unieke prebiotische blend en gember Verrijkt met klinisch bewezen antioxidanten en Omega 3-vetzuren

Hoe het helpt:

Helpt de spijsvertering en de opname van voedingsstoffen te verbeteren Bevordert een gunstige activiteit van darmbacteriën en verbetert de kwaliteit van de ontlasting Bevordert een gezond afweersysteem

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet i/d Low Fat Stoofpotje voor Honden is een complete dieetvoeding die alle voedingsstoffen bevat die je hond nodig heeft. Vraag je dierenarts voor meer informatie over hoe Prescription Diet voeding je hond kan helpen bij een gelukkig en actief leven. Droge en ingeblikte formules kunnen tegelijkertijd worden gemengd of gevoerd.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Vlees en dierlijke bijproducten (kip 3%), granen, verschillende suikers, bijproducten van plantaardige oorsprong, mineralen, groenten (0,8%), eieren en ei-bijproducten, oliën en vetten, zaden, fruit. Goed verteerbare ingrediënten: Varkenslever, kip, maïszetmeel, rijst, gedroogde eieren, plantaardige olie.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 5,0%, Vetgehalte 1,9%, Ruwe celstof 0,41%, Ruwe as 1,4%, Vocht 78,4%, Calcium 0,19%, Fosfor 0,13%, Natrium 0,10%, Kalium 0,21%, Magnesium 0,02%; per kg: Vitamine A 24.497 IE, Vitamine D3 273 IE.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 9,5 mg, 3b202 (Jodium) 0,3 mg, 3b405 (Koper) 0,9 mg, 3b503 (Mangaan) 2,1 mg, 3b603 (Zink) 30,3 mg. Technologisch toevoeginsmiddel: Kaliumalginaat 5 g.

Adult maintenance Gemengde voedingshoeveelheid

Gewicht van de hond - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 156 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
1 0.5 + 15 g
2 1 + 20 g
4 1 + 60 g
5 1 + 75 g
10 2 + 115 g
20 2 + 245 g
30 2 + 360 g
40 2 + 465 g
50 2 + 560 g
60+ 2 + 104 g 10 kgs

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de hond - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 5.5 oz (156 g) Blikken
1 1
2 1 1/2
4 2 1/2
5 3
10 5

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.Voor het beste resultaat:Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

122,7 kcal (156 g) Blik

Voedingsstoffen In het voer2
%
Vocht 78 %
Eiwit 5 %
Vet 1.9 %
Koolhydraten (NFE) 12.9 %
Ruwe celstof 0.4 %
Ruwe as 1.4 %
Calcium 0.19 %
Fosfor 0.13 %
Kalium 0.21 %
Natrium 0.1 %
Magnesium 0.023 %
Vitamine A 24486 IU/kg
Vitamine C 42 ppm
Vitamine D 243 IU/kg
Vitamine E 197 IU/kg
Omega 3-vetzuren 0.12 %
Omega 6-vetzuren 0.51 %
Bèta-caroteen 0.78 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer te weten komen