HILL'S SCIENCE PLAN Adult Hondenvoer met Rund

Je hond zal dol zijn op de smaak van HILL'S SCIENCE PLAN Adult met Rund vanwege zijn zachte en gladde textuur. Het heeft de perfecte balans tussen smaak en voeding voor je hond. Perfect gebalanceerd om de juiste hoeveelheid energie te leveren om het ideale lichaamsgewicht te ondersteunen van volwassen honden van 1 tot 6 jaar oud.

Lees meer

052742803906

Productgegevens

 • Belangrijke voordelen

  Klinisch bewezen voeding die het leven van je hond of kat wezenlijk kan veranderen.

  Je hond zal dol zijn op de smaak van HILL'S SCIENCE PLAN Adult met Rund vanwege zijn zachte en gladde textuur. Het heeft de perfecte balans tussen smaak en voeding voor je hond. Perfect gebalanceerd om de juiste hoeveelheid energie te leveren om het ideale lichaamsgewicht te ondersteunen van volwassen honden van 1 tot 6 jaar oud.


  *100% tevredenheid gegarandeerd - indien je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, breng de aangebroken verpakking voer dan terug naar het verkooppunt. Het product wordt dan omgeruild of je krijgt het volledige aankoopbedrag terug.

  Aanbevolen voor:

  Volwassen honden van 1 tot 6 jaar oud.


  Niet aanbevolen voor:

  Pups, drachtige of zogende honden of honden ouder dan 7 jaar. Drachtige of zogende honden moeten worden overgeschakeld naar HILL'S SCIENCE PLAN Puppy.


  Aanvullende info:

  Heerlijke voeding voor een lang en gelukkig leven. Met een kwispelende staart en een lik over je gezicht kan niemand je begroeten zoals je hond. Omdat ieder moment dat jullie samen zijn speciaal is, streven wij er naar om jullie meer van deze momenten te geven. Met gezonde ingrediënten en de juiste voedingsstoffen is HILL'S SCIENCE PLAN precies samengesteld om je hond de voeding te geven die hij nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven.

  Ons voer voor huisdieren wordt gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten voldoen aan hoge eisen (die boven de standaard voor de industrie liggen) voor zuiverheid en voedingsstoffen.

  Wist je dat wij honden in asielen met SCIENCE PLAN helpen weer hun geluk te vinden? 365 dagen per jaar voedt Hill's meer dan 100.000 asieldieren. Kijk voor meer informatie op HillsPet.nl/shelter-program


  Ook interessant

  SCIENCE PLAN huisdierenvoer is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan droogvoer en snacks voor de unieke behoeften van je hond, en blikvoer in vele heerlijke smaken waar je hond vast dol op zal zijn.  

   


 • Voedingsgids

  Zo pas je de voedingshoeveelheden aan voor behoud van het optimale gewicht.

  HANDIGE TIPS

  • Pas de voedingshoeveelheid aan om het ideale gewicht te behouden. Indien niet zeker - vraag het aan uw dierenarts.
  • Geef je dit voer voor de eerste keer? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude voer gedurende een periode van 7 dagen.
  • Vers drinkwater dient steeds beschikbaar te zijn!
  • De voedingsbehoefte van je hond kan veranderen, naarmate ze ouder wordt. Vraag je dierenarts om advies bij ieder bezoek.
  • Houd de verpakking buiten bereik van huisdieren en kinderen om verstikkingsgevaar te voorkomen.

  Dagelijkse voedingsrichtlijnen

  Lichaamsgewicht (kg) Blikken 370 g
  2.5 1/2
  5 1
  7.5 1 1/4
  10 1 2/3
  20 2 2/3
  30 3 1/2
  40 4 1/2
  50 5 1/4
  60 + 1 per 10 kg

 • Ingrediënten

  Met eiwit van een hoge kwaliteit en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.

  SAMENSTELLING: Rund, varkenslever, maïs, gerst, eiwithydrolysaat, mineralen, plantaardige olie, dierlijk vet.

 • Gemiddelde voedings- en caloriewaarde

  Gebalanceerde voeding die de FEDIAF richtlijnen overtreft.

  402,6 kcal (blik van 370g)

  Voedingsstoffen Droge stof1
  %
  Eiwit 23.6
  Vet 19.2
  Ruwe celstof 0.9
  Koolhydraten (NFE) 50.1
  Calcium 0.89
  Fosfor 0.76
  Natrium 0.33
  Kalium 0.88
  Magnesium 0.100
  Vitamine C 109 ppm
  Vitamine E 768 IU/kg
  Omega-3 vetzuren 0.33
  Omega-6 vetzuren 3.52
  Ruwe as 6.1
  Bèta-caroteen 2.57 ppm
  Vitamine A 98695 IU/kg
  Vitamine D 1404 IU/kg

  Voetnoten

  1Het percentage van voedingsstoffen in het product nadat het water is verwijderd. Dit wordt gebruikt om een vergelijking tussen gehalten aan voedingsstoffen met een verschillend watergehalte mogelijk te maken.

Science Plan™

Perfect gebalanceerde voeding die het leven van honden en katten kan veranderen. Want als ze gezonder zijn, zijn ze gelukkiger.

Meer weten