Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's Science Plan

Small & Mini Mature Adult Natvoer met Rund

BESCHIKBAAR IN

200g

608332

Hill's Science Plan Small & Mini Mature Adult hondenvoer met Rund is een volledig dierenvoer voor volwassen kleine honden van 7 jaar en ouder.

Hill's Science Plan Small & Mini Mature Adult Mousse met Rund is een volledig dierenvoer voor volwassen honden van een klein ras van 7 jaar en ouder. Het natvoer is speciaal samengesteld voor de unieke behoeften van kleine honden, om elegant ouder te worden.

BEHOEFTE

Volwassen kleine honden van 7 jaar en ouder

SMAAK

met Rund

RASGROOTTE

Kleine rassen

LEVENSFASE

Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Hill's Science Plan Small & Mini Mature Adult Mousse met Rund is een volledig dierenvoer voor volwassen honden van een klein ras van 7 jaar en ouder. Het natvoer is speciaal samengesteld voor de unieke behoeften van kleine honden om elegant ouder te worden.

  • Een zachte moussetextuur met de juiste combinatie van eiwitten, vetten en koolhydraten, zodat ze de energie krijgen die ze nodig hebben
  • Bevat een krachtige antioxidantencombinatie ter ondersteuning van het immuunsysteem
  • Licht verteerbare ingrediënten voor een gezonde spijsvertering

Hoe het helpt:

  • Een zachte moussetextuur met de juiste combinatie van eiwitten, vetten en koolhydraten, zodat ze de energie krijgen die ze nodig hebben
  • Bevat een krachtige antioxidantencombinatie ter ondersteuning van het immuunsysteem
  • Licht verteerbare ingrediënten voor een gezonde spijsvertering

Aanvullende informatie:

Heerlijke voeding voor een lang en gelukkig leven. Met een kwispelende staart en een lik over je gezicht kan niemand je begroeten zoals je hond. Omdat ieder moment dat jullie samen zijn speciaal is, streven wij er naar om jullie meer van deze momenten te geven. Met gezonde ingrediënten en de juiste voedingsstoffen is Hill's Science Plan precies samengesteld om je hond de voeding te geven die hij nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven.

Ons voer voor huisdieren wordt gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten voldoen aan hoge eisen (die boven de standaard voor de industrie liggen) voor zuiverheid en voedingsstoffen.

Wist je dat wij honden in asielen met Science Plan helpen weer hun geluk te vinden? 365 dagen per jaar voedt Hill's meer dan 100.000 asieldieren. Kijk voor meer informatie op www.hillspet.nl/shelter-program of www.hillspet.be/nl-be/shelter-program .

Hill's Science Plan Small & Mini Mature Adult Mousse met Kip

Aanbevolen voor:

Volwassen honden van 7 jaar en ouder met een gewicht tot 10 kg als ze volgroeid zijn.

Niet aanbevolen voor:

Pups en drachtige of zogende honden. Drachtige of zogende honden moeten worden overgeschakeld naar Hill's Science Plan Puppy & Mother Mousse of Hill's Science Plan Puppy Paté in blik.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Vlees en dierlijke bijproducten (rund 8%), granen, producten van plantaardige oorsprong, mineralen, oliën en vetten.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 4,4%, Vetgehalte 2,7%, Ruwe celstof 0,71%, Ruwe as 1,3%, Vocht 80,0%, Calcium 0,24%, Fosfor 0,12%, Natrium 0,05%, Kalium 0,16%, Magnesium 0,02%; per kg: Vitamine A 7.638 IE, Vitamine D3 285 IE.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 10,4 mg, 3b202 (Jodium) 0,3 mg, 3b405 (Koper) 1,7 mg, 3b502 (Mangaan) 2,3 mg, 3b603 (Zink) 26,8 mg.

Ouder volwassen dier

Gewicht van de hond - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 200 g Blikken
1 1/2
2 1
5 2
7 3
10 3 1/2

HANDIGE TIPS: - Pas de voedingshoeveelheid aan om het ideale gewicht te behouden. Indien niet zeker - vraag het aan uw dierenarts. - Geef je dit voer voor de eerste keer? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude voer gedurende een periode van 7 dagen. - Zorg dat je huisdier altijd beschikt over vers drinkwater! - De voedingsbehoefte van huisdieren kan veranderen, naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts om advies bij ieder bezoek.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Science Plan™

Perfect gebalanceerde voeding die het leven van honden en katten kan veranderen. Want als ze gezonder zijn, zijn ze gelukkiger.

Meer weten