Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's Vet Essentials

Multi-Benefit Adult Natvoer voor Honden

 

 

BESCHIKBAAR IN

363g

607430

Volledig diervoeder met kip & groenten voor volwassen honden van 1 tot 6 jaar.

Hill's Vet Essentials Multi-Benefit Adult 1-6 Natvoer voor Honden met Kip & Groenten is voeding met meerdere gezondheidsvoordelen. Dit voer is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts en is samengesteld om een gezonde spijsvertering en het algemeen welzijn te bevorderen. Met eiwitten van hoge kwaliteit om de spieren te ondersteunen en met beperkte gehalten aan mineralen voor gezonde vitale organen. De beste ondersteuning voor nu en de toekomst. De gezondheidsvoordelen van het natvoer zijn vergelijkbaar met die van ons droogvoer. Natvoer kan helpen om de vochtinname van je huisdier te verhogen en het is een goede manier om je hond meer variatie te bieden, door natvoer en droogvoer op verschillende manieren te combineren.

SMAAK

met Kip & Groenten

RASGROOTTE

Middelgrote rassen

LEVENSFASE

Volwassen

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Hill's Vet Essentials Multi-Benefit Adult 1-6 natvoer voor honden is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts. Dit natvoer met malse kip in een overheerlijke saus is een gebalanceerde voeding met meerdere klinisch bewezen gezondheidsvoordelen voor honden, om gezonde vitale organen te ondersteunen en met klinisch bewezen antioxidanten voor een gezond immuunsysteem. Met een onweerstaanbare smaak waar je hond dol op zal zijn. De beste ondersteuning voor nu en de toekomst.

Hoe het helpt:

 • Gezonde spijsvertering: Bevordert een gezonde spijsvertering en het algemeen welzijn met onze optimale vezelmix.
 • Ondersteuning van de spieren: Ondersteunt de spieren van je hond met eiwitten van hoge kwaliteit.
 • Gezonde vitale organen: Helpt gezonde vitale organen te ondersteunen met beperkte gehalten aan mineralen.
 • Gezonde huid en vacht: Ondersteunt een gezonde huid en vacht met voedende omega 6-vetzuren en vitamine E, voor extra zachte knuffels.
 • Ondersteuning van het immuunsysteem: Ondersteunt een gezond immuunsysteem met klinisch bewezen antioxidanten.

Aanvullende informatie:

Bij Hill's bestuderen we hoe het lichaam van huisdieren werkt om te begrijpen hoe voeding hun gezondheid beïnvloedt. Hill's Vet Essentials voer is speciaal samengesteld om de gezondheid van je huisdier proactief te ondersteunen en is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts. Met voeding van hoge kwaliteit, samen met regelmatige lichaamsbeweging en controles bij de dierenarts, geef je je huisdier de beste kans op een gelukkige en gezonde toekomst.

Geproduceerd in Europa met wereldwijde ingrediënten waarop je kunt vertrouwen. Niet kunstmatig geconserveerd. Geen synthetische kleurstoffen. Geen kunstmatige kleurstoffen. Wij produceren onze diervoeding met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten voldoen aan onze strenge eisen op het gebied van zuiverheid en voedingswaarde.

Met je aankoop kun jij een verschil maken in het leven van asieldieren. We zijn trots dat we wereldwijd meer dan 12 miljoen dieren in asielen helpen. En we gaan door! Kijk voor meer informatie op www.hillspet.nl/shelter-program of www.hillspet.be/nl-be/shelter-program.

100% Tevredenheid Garantie: We zijn ervan overtuigd dat je huisdier zal genieten van Hill's Vet Essentials voer. We zijn er zo zeker van dat we een 'niet goed, geld terug' garantie aanbieden.*

Hill's Vet Essentials Multi-Benefit voer is verkrijgbaar in verschillende variaties droogvoer en natvoer voor de unieke behoeften van je hond, met heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.

Aanbevolen voor:

Volwassen honden van 1 tot 6 jaar, om hun levenslange gezondheid te ondersteunen.

Niet aanbevolen voor:

 • Pups jonger dan 1 jaar.
 • Drachtige of zogende honden. Tijdens dracht en lactatie moeten honden worden overgeschakeld op Hill's Vet Essentials Multi-Benefit puppyvoer voor kleine of middelgrote rassen.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

Kip (17%), varken, wortelen, rijstzetmeel, aardappelzetmeel, verschillende suikers, gedroogd varkenseiwit, erwtenzemelenmeel, bruine rijst, erwtenbloem, erwten, mineralen, eiwithydrolysaat, lijnzaad, kippenbouillonpoeder, gedroogde aardappelen, gedroogde spinazie. Totaal groenten 4,5%.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 6,3%, Vetgehalte 3,3%, Ruwe celstof 0,62%, Ruwe as 1,4%, Vocht 81,1%, Calcium 0,34%, Fosfor 0,18%, Natrium 0,15%, Kalium 0,21%, Magnesium 0,02%; per kg: Vitamine A 14.400 IE, Vitamine D3 240 IE.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 40,0 mg, 3b202 (Jodium) 0,6 mg, 3b405 (Koper) 1,2 mg, 3b503 (Mangaan) 1,0 mg, 3b603 (Zink) 27,5 mg, gekleurd met natuurlijk karamel.

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de hond - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 12.8 oz (363 g) Blikken
2,5 3/4
5 1 1/4
10 2 1/4
20 4
30 5 1/4
40 6 1/2
50 7 3/4
60+ 50 g kg

HANDIGE TIPS

 • Pas de voedingshoeveelheden aan als dat nodig is om een optimaal gewicht te behouden. Als je het niet zeker weet, vraag dan je dierenarts om advies.
 • Is deze voeding nieuw voor je huisdier? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer van je huisdier met afnemende hoeveelheden van het oude voer over een periode van 7 dagen.
 • Houd altijd vers water beschikbaar!
 • De voedingsbehoeften van huisdieren kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts om een voedingsadvies bij je volgende bezoek.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van huisdieren en kinderen om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

805 kcal/kg

Voedingsstoffen In het voer2
%
Eiwit 6.3 %
Vet 3.3 %
Koolhydraten (NFE) 7.3 %
Ruwe celstof 0.6 %
Calcium 0.34 %
Fosfor 0.18 %
Kalium 0.21 %
Natrium 0.15 %
Magnesium 0.018 %
Vitamine C 0 ppm
Vitamine E 0 IE/kg
Omega 3-vetzuren 0 %
Omega 6-vetzuren 0 %

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

VetEssentials™

Preventieve voeding met 5 essentiële gezondheidsvoordelen voor uw gezonde huisdier.

Meer weten