Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's Vet Essentials

Multi-Benefit + Weight Adult 1+ Small & Mini Hondenvoer

 

 

BESCHIKBAAR IN

2kg

607472

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + WEIGHT Adult 1+ Small & Mini hondenvoer met Kip is een volledig diervoeder met meerdere gezondheidsvoordelen voor volwassen honden van kleine rassen (<10kg) van 1 jaar en ouder met aanleg voor overgewicht. Het levert een perfect voedingsevenwicht aan energie, eiwit, vitaminen en mineralen.

Hill's Vet Essentials Multi-Benefit + Weight Adult 1+ Small & Mini Hondenvoer met Kip is voeding met meerdere gezondheidsvoordelen. Dit voer is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts en geschikt voor kleine honden (<10kg) van 1 jaar en ouder na de castratie of sterilisatie, of voor honden met aanleg voor overgewicht. Het is samengesteld om een gezond gewicht te ondersteunen en ter bevordering van een gezonde spijsvertering en gezonde urinewegen. Onze unieke technologie voor gewichtscontrole helpt honden om vet te verbranden en een gezond gewicht te bereiken en te behouden. De beste ondersteuning voor nu en de toekomst.

BEHOEFTE

Gecastreerd/gesteriliseerd, Gezond gewicht

SMAAK

met Kip

RASGROOTTE

Kleine rassen

LEVENSFASE

Volwassen

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Hill's Vet Essentials Multi-Benefit + Weight Adult 1+ Small & Mini hondenvoer is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts. Deze gebalanceerde voeding biedt meerdere klinisch bewezen gezondheidsvoordelen voor kleine honden van 1 jaar en ouder, waaronder onze klinisch bewezen technologie voor gewichtscontrole die honden helpt om vet te verbranden en een gezond gewicht te behouden na de castratie of sterilisatie. Met een onweerstaanbare smaak waar je hond dol op zal zijn.

Hoe het helpt:

 • Gewichtscontrole: Helpt gecastreerde en gesteriliseerde honden om het optimale lichaamsgewicht te bereiken en te behouden met een unieke combinatie van ingrediënten en lage gehalten aan vet waarvan bewezen is dat het de vetverbranding ondersteunt.
 • Gezonde spijsvertering: Bevordert een gezonde spijsvertering met onze optimale vezelmix die prebiotische vezels bevat.
 • Ondersteuning van het immuunsysteem: Ondersteunt de natuurlijke afweer van je hond met klinisch bewezen antioxidanten.
 • Gezonde huid en vacht: Ondersteunt een gezonde huid en vacht met voedende omega 6-vetzuren, voor extra zachte knuffels.
 • Gezonde urinewegen: Helpt gezonde urinewegen te ondersteunen met beperkte gehalten aan magnesium, fosfor en calcium.

Aanvullende informatie:

Bij Hill's bestuderen we hoe het lichaam van huisdieren werkt om te begrijpen hoe voeding hun gezondheid beïnvloedt. Hill's Vet Essentials voer is speciaal samengesteld om de gezondheid van je huisdier proactief te ondersteunen en is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts. Met voeding van hoge kwaliteit, samen met regelmatige lichaamsbeweging en controles bij de dierenarts, geef je je huisdier de beste kans op een gelukkige en gezonde toekomst.


Geproduceerd in Europa met wereldwijde ingrediënten waarop je kunt vertrouwen. Niet kunstmatig geconserveerd. Geen synthetische kleurstoffen. Geen kunstmatige kleurstoffen. Wij produceren onze diervoeding met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten voldoen aan onze strenge eisen op het gebied van zuiverheid en voedingswaarde.


Met je aankoop kun jij een verschil maken in het leven van asieldieren. We zijn trots dat we wereldwijd meer dan 12 miljoen dieren in asielen helpen. En we gaan door! Kijk voor meer informatie op www.hillspet.nl/shelter-program of www.hillspet.be/nl-be/shelter-program.


100% Tevredenheid Garantie: We zijn ervan overtuigd dat je huisdier zal genieten van Hill's Vet Essentials voer. We zijn er zo zeker van dat we een 'niet goed, geld terug' garantie aanbieden.*

Hill's Vet Essentials Multi-Benefit voer is verkrijgbaar in verschillende variaties droogvoer en natvoer voor de unieke behoeften van je hond, met heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.

Aanbevolen voor:

Kleine honden van 1 jaar en ouder, om een gezond gewicht te ondersteunen

Niet aanbevolen voor:

 • Pups jonger dan 1 jaar.
 • Drachtige of zogende honden. Tijdens dracht en lactatie moeten honden worden overgeschakeld op Hill's Vet Essentials Multi-Benefit puppyvoer voor kleine of middelgrote rassen.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

Kip (12 %) en kalkoenmeel (totaal gevogelte 18 %), tarwe, maïs, erwtenzemelenmeel, maïsglutenmeel, dierlijk vet, eiwithydrolysaat, gedroogde tomatenpuree, cellulose, lijnzaad, gedroogde bietenpulp, kokosolie, mineralen, gedroogde wortelen.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 26,3%, Vetgehalte 14,0%, Ruwe celstof 11,3%, Ruwe as 5,1%, Omega 6-vetzuren 2,4%, Calcium 0,81%, Fosfor 0,64%, Natrium 0,27%, Kalium 0,72%, Magnesium 0,12%; per kg: Vitamine A 10.230 IE, Vitamine D3 700 IE, Vitamine E 625 mg, Vitamine C 90 mg, Bèta-caroteen 1,5 mg, L-carnitine 274 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 74,5 mg, 3b202 (Jodium) 1,8 mg, 3b405 (Koper) 7,3 mg, 3b502 (Mangaan) 7,7 mg, 3b603 (Zink) 131 mg, 3b801 (Seleen) 0,2 mg, met natuurlijk antioxidant.

Dagelijkse voedingshoeveelheden

Lichaamsgewicht (kg) Droog (g)
2 50
3 65
4 85
5 100
7.5 135
10 165

HANDIGE TIPS

 • Pas de voedingshoeveelheden aan als dat nodig is om een optimaal gewicht te behouden. Als je het niet zeker weet, vraag dan je dierenarts om advies.
 • Is deze voeding nieuw voor je huisdier? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer van je huisdier met afnemende hoeveelheden van het oude voer over een periode van 7 dagen.
 • Houd altijd vers water beschikbaar!
 • De voedingsbehoeften van huisdieren kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts om een voedingsadvies bij je volgende bezoek.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van huisdieren en kinderen om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

3336 kcal/kg (334 kcal/100g)

Voedingsstoffen In het voer2
%
Eiwit 26.3 %
Vet 14 %
Koolhydraten (NFE) 34.8 %
Ruwe celstof 11.3 %
Calcium 0.81 %
Fosfor 0.64 %
Kalium 0.72 %
Natrium 0.27 %
Magnesium 0.122 %
Vitamine C 100 ppm
Vitamine E 643 IE/kg
Omega 3-vetzuren 0.73 %
Omega 6-vetzuren 2.42 %
L-carnitine 274.2 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

VetEssentials™

Preventieve voeding met 5 essentiële gezondheidsvoordelen voor uw gezonde huisdier.

Meer weten