Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's Vet Essentials

Multi-Benefit + Senior Health Mature Adult 7+ Medium & Large Breed Hondenvoer

 

 

BESCHIKBAAR IN

2kg, 10kg

607916

607915

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + SENIOR HEALTH Mature Adult 7+ Medium & Large Breed Hondenvoer met Kip is een volledig diervoeder met meerdere voordelen voor honden van 7 jaar en ouder, samengesteld om de hersenen en het lichaam van ouder wordende dieren te ondersteunen. Het levert een perfect voedingsevenwicht aan energie, eiwit, vitaminen en mineralen met gecontroleerde gehalten aan magnesium.

Hill's Vet Essentials Multi-Benefit + Senior Health Mature Adult 7+ Medium & Large Breed Hondenvoer met Kip is voeding met meerdere gezondheidsvoordelen. Dit voer is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts en geschikt voor ouder wordende honden van middelgrote en grote rassen vanaf de leeftijd van 7 jaar. Het is een complete voeding samengesteld met onze unieke anti-verouderingsmix die gezonde hersenen en de vitaliteit van je hond ondersteunt. Het ondersteunt ook het immuunsysteem en gezonde gewrichten. De beste ondersteuning voor nu en de toekomst..

BEHOEFTE

Veroudering

SMAAK

met Kip

RASGROOTTE

Middelgrote rassen

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Hill's Vet Essentials Multi-Benefit + Senior Health Mature Adult 7+ Medium & Large Breed hondenvoer is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts. Deze gebalanceerde voeding biedt meerdere gezondheidsvoordelen voor ouder wordende honden van middelgrote en grote rassen vanaf de leeftijd van 7 jaar. Het is samengesteld om het ouder wordende lichaam en de hersenen te ondersteunen. Het levert een perfect voedingsevenwicht aan energie, eiwit, vitaminen en mineralen. Niet kunstmatig geconserveerd. Geen synthetische kleurstoffen. Geen kunstmatige smaakstoffen.

Hoe het helpt:

 • Gezond ouder worden: Ondersteunt gezonde hersenen en biedt energie voor de dagelijkse activiteiten met een unieke anti-verouderingsmix.
 • Ondersteuning van botten en gewrichten: Samengesteld om de mobiliteit te bevorderen en het gemak om te bewegen te ondersteunen.
 • Ondersteuning van het immuunsysteem: Ondersteunt het immuunsysteem met een hoogwaardige mix van klinisch bewezen antioxidanten (vitamine C + E) en antioxidanten uit fruit en groenten.
 • Gezonde vitale organen: Ondersteunt een gezonde nierfunctie en bevordert de gezondheid van andere vitale organen.
 • Gezonde spijsvertering: Biedt ouder wordende honden de vitale voedingsstoffen die ze nodig hebben in een goed verteerbare samenstelling met eiwit uit ei.

Aanvullende informatie:

Bij Hill's bestuderen we hoe het lichaam van huisdieren werkt om te begrijpen hoe voeding hun gezondheid beïnvloedt. Hill's Vet Essentials voer is speciaal samengesteld om de gezondheid van je huisdier proactief te ondersteunen en is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts. Met voeding van hoge kwaliteit, samen met regelmatige lichaamsbeweging en controles bij de dierenarts, geef je je huisdier de beste kans op een gelukkige en gezonde toekomst.

Geproduceerd in Europa met wereldwijde ingrediënten waarop je kunt vertrouwen. Niet kunstmatig geconserveerd. Geen synthetische kleurstoffen. Geen kunstmatige kleurstoffen. Wij produceren onze diervoeding met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten voldoen aan onze strenge eisen op het gebied van zuiverheid en voedingswaarde.

Met je aankoop kun jij een verschil maken in het leven van asieldieren. We zijn trots dat we wereldwijd meer dan 12 miljoen dieren in asielen helpen. En we gaan door! Kijk voor meer informatie op www.hillspet.nl/shelter-program of www.hillspet.be/nl-be/shelter-program.

100% Tevredenheid Garantie: We zijn ervan overtuigd dat je huisdier zal genieten van Hill's Vet Essentials voer. We zijn er zo zeker van dat we een 'niet goed, geld terug' garantie aanbieden.*

Hill's Vet Essentials Multi-Benefit voer is verkrijgbaar in verschillende variaties droogvoer en natvoer voor de unieke behoeften van je hond, met heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.

Aanbevolen voor:

Middelgrote en grote honden van 7 jaar en ouder.

Niet aanbevolen voor:

 • Pups jonger dan 1 jaar en drachtige of zogende honden.
 • Tijdens dracht en lactatie moeten honden worden overgeschakeld op Hill's Vet Essentials Multi-Benefit puppyvoer voor kleine of middelgrote rassen.
 • Volwassen honden van 1 tot 6 jaar.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Breukrijst, maïs, kip- en kalkoenmeel (kip 8%; totaal gevogelte 12%), gedroogde hele eieren (10%), eiwithydrolysaat, gerst, haver, plantaardige olie, gedroogde bietenpulp, lijnzaad, mineralen, gedroogde citruspulp, gedroogde wortelen, gedroogde tomatenpuree, spinaziepoeder, visolie, dierlijk vet. (Totale groenten 3%, totaal fruit 1%). Anti-verouderingstechnologie (4%): Gedroogde citruspulp, gedroogde wortelen, gedroogde tomatenpuree, spinaziepoeder.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 21,2%, Vetgehalte 12,9%, Ruwe celstof 2,0%, Ruwe as 5,1%, Calcium 0,85%, Fosfor 0,61%, Natrium 0,22%, Kalium 0,74% Magnesium 0,08%; per kg: Vitamine A 9.503 IE, Vitamine D3 728 IE, Vitamine E 1.010 mg, Vitamine C 320 mg, Bèta-caroteen 1,5 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 88,4 mg, 3b202 (Jodium) 3,0 mg, 3b405 (Koper) 9,5 mg, 3b502 (Mangaan) 9,1 mg, 3b603 (Zink) 146 mg, 3b801 (Seleen) 0,1 mg, met natuurlijk antioxidant.

Ouder volwassen dier

Gewicht van de hond - kgs Dagelijkse hoeveelheid - gram
10 150
20 255
25 305
30 345
40 430
50 510
60 585
70 655
80+ 10 g kg

Ouder volwassen dier

Gewicht van de hond - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 363 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
10 1 + 60 g
20 1 + 160 g
25 1 + 210 g
30 1 + 255 g
40 2 + 245 g
50 2 + 320 g
60 2 + 395 g
70 2 + 470 g
80+ 2 + 7 g kg

HANDIGE TIPS

 • Pas de voedingshoeveelheden aan als dat nodig is om een optimaal gewicht te behouden. Als je het niet zeker weet, vraag dan je dierenarts om advies.
 • Is deze voeding nieuw voor je huisdier? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer van je huisdier met afnemende hoeveelheden van het oude voer over een periode van 7 dagen.
 • Houd altijd vers water beschikbaar!
 • De voedingsbehoeften van huisdieren kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts om een voedingsadvies bij je volgende bezoek.
 • Houd de verpakking buiten het bereik van huisdieren en kinderen om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

3617 kcal/kg (362 kcal/100g)

Voedingsstoffen In het voer2
%
Eiwit 21.2 %
Vet 12.9 %
Koolhydraten (NFE) 50.8 %
Ruwe celstof 2 %
Calcium 0.85 %
Fosfor 0.61 %
Kalium 0.74 %
Natrium 0.22 %
Magnesium 0.084 %
Vitamine C 323 ppm
Vitamine E 1012 IE/kg
Omega 3-vetzuren 0.92 %
Omega 6-vetzuren 3.45 %
L-carnitine 327 ppm
Glucosamine 317 ppm
Chondroitin Sulfate 486 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

VetEssentials™

Preventieve voeding met 5 essentiële gezondheidsvoordelen voor uw gezonde huisdier.

Meer weten