SAMEN LEVENS VERBETEREN

Het leven is oneindig veel aangenamer als je kat gezond is. Daarom werken we samen met je dierenarts om de beste oplossingen op het gebied van voeding te leveren, zodat je samen weer een normaal, levendig leven kunt leiden.

Een partnerschap dat het verschil maakt

Wat voor gezondheidsproblemen je kat ook heeft, onze samenwerking met dierenartsen brengt ons in een unieke positie om een oplossing te vinden.
Vraag je dierenarts hoe Prescription Diet™ je kat kan helpen.

ONDERZOEK NAAR VOEDING EN INNOVATIE

Combineer onze wetenschappelijke benadering op het gebied van voeding met de expertise van meer dan 220 dierenartsen en gepromoveerde voedingsdeskundigen over de hele wereld en het wordt duidelijk: we zijn veel meer dan een gewone fabrikant van huisdiervoeding. We zijn dierenliefhebbers die onophoudelijk werken om het verschil voor jouw hond of kat te maken.

ONWEERSTAANBARE SMAKEN

De beste voeding in de wereld maakt geen verschil als je kieskeurige kat het niet graag lust. Verwen haar met de smaakvolle ingrediënten, zalige geuren en unieke vormen en texturen die katten gewoonweg niet kunnen weerstaan.

ONZE PASSIE VOOR KWALITEIT

Gemoedsrust is onbetaalbaar. Daarom gebruiken we alleen de beste ingrediënten van de meest vertrouwde bronnen als basis voor alle soorten Prescription Diet™ voeding. De productievestigingen worden regelmatig geïnspecteerd door het kwaliteitsteam van Hill's en vele overheidsinstanties.

DE PLAATS WAAR DIEETVOEDING WERD GEBOREN

Het is allemaal begonnen met één hond van Seeing Eye™, zijn beste vriend en een dierenarts met een visie. Zo heeft Dr. Mark Morris meer dan 75 jaar geleden dieetvoeding ontwikkeld. Sinds toen zijn we dag na dag doorgegaan om het voer te perfectioneren. We zetten zijn passie voor innovatie voort met baanbrekende producten zoals Hill's™ Prescription Diet™ b/d™, Hill's™ Prescription Diet™ Metabolic en nog veel meer.

 

Prescription Diet

 

Verkrijgbaar in maaltijdzakjes voor je kat

 

Bekijk maaltijdzakjes

 

Gewichtsbeheer

Bij overgewicht. 81% van de katten viel thuis af binnen 2 maanden.

Spijsvertering

Bij spijsverteringsproblemen. Bevat de optimale balans van voedingsstoffen voor een gezonde spijsvertering.

Food Sensitivities

Bij voedselovergevoelighied en huidproblemen. Kalmeert een jeukende huid.

Urinary Care

Bij urinewegproblemen. Klinisch getest voor een zuurdere pH van de urine tegen vorming van struvietkristallen.

Kidney Care

Bij nierproblemen. Klinisch bewezen voeding die de levenskwaliteit verbetert en verlengt.

Verzorging van je kat

ARTIKELEN EN MEER Alles over je huisdier