Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET k/d Kattenvoer met Rund

 

 

BESCHIKBAAR IN

85g

605662

Volledig dieetvoeder voor de ondersteuning van de nierfunctie bij chronische of tijdelijke nierinsufficiëntie bij volwassen katten. Dit voeder heeft een laag fosforgehalte en een beperkt eiwitgehalte, maar bevat hoogwaardige eiwitten.

Klinisch bewezen voeding om de kwaliteit van het leven van je kat te verbeteren

BEHOEFTE

Nieren

SMAAK

met Rund

LEVENSFASE

Volwassen, Senior

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Video

658646174

Hill's PRESCRIPTION DIET k/d Kattenvoer is een klinische voeding om de vitale nierfunctie te helpen beschermen, de eetlust te verbeteren en de calorie-inname te verhogen. Dit natvoer voor katten stimuleert de eetlust en het is klinisch bewezen dat het de levenskwaliteit verbetert en verlengt. Hill's PRESCRIPTION DIET k/d is gemaakt met rund en heeft een heerlijke smaak waar je kat dol op zal zijn.


Wanneer bij katten het nierweefsel beschadigd is, functioneren de nieren niet zoals het hoort. Deze ziekte is blijvend, maar de progressie kan vertraagd worden. Bij katten met een verminderde nierfunctie kan er sprake zijn van verlaagde eetlust en verlaagde calorie-inname. Dit dieetvoer voor katten is samengesteld om de nieren te ondersteunen, zodat ze effectiever kunnen werken.


Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET k/d Kattenvoer te blijven voeren om nierproblemen te blijven aanpakken; ook wanneer de symptomen of klachten verdwijnen. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voeding je kat kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.


Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van jou afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je kat in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, is PRESCRIPTION DIET Kattenvoer de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven.


We produceren ons kattenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen.


Jij kan het verschil maken in het leven van asieldieren. Met elke aankoop van Hill's PRESCRIPTION DIET help je ons meer dan 100.000 asieldieren te voeren, 365 dagen per jaar. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program.


Hill's PRESCRIPTION DIET Kattenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je kat, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je kat dol op zal zijn.

"

Hoe het werkt:

  • Gecontroleerde fosfor en laag natriumgehalte, verrijkt met omega 3-vetzuren uit visolie
  • Hoog gehalte aan essentiële aminozuren en L-carnitine

Hoe het helpt:

  • Helpt de vitale nierfunctie te beschermen
  • Ondersteunt het natuurlijke vermogen om spiermassa op te bouwen en te behouden

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet k/d Droogvoer voor Katten met Rund is een complete en uitgebalanceerde voeding die alle voedingsstoffen biedt die je kat nodig heeft. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe Prescription Diet voeding je kat kan helpen om van een gelukkig en actief leven te blijven genieten.

Voor de beste resultaten is consistent, langdurig voeren van dit product cruciaal voor de doeltreffendheid van de productvoordelen.

Droogvoer, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Vlees en dierlijke bijproducten (kip 17%), bijproducten van plantaardige oorsprong, verschillende suikers, vis en visbijproducten, eieren en eibijproducten, oliën en vetten, mineralen. Eiwitbronnen: Kip, varkensvlees, zalm, gedroogd eiwit.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 6,2%, Vetgehalte 4,7%, Ruwe celstof 0,54%, Ruwe as 1,2%, Vocht 79,0%, Essentiële vetzuren 1,1%, Calcium 0,16%, Fosfor 0,09%, Natrium 0,06%, Kalium 0,19%, Magnesium 0,01%; per kg: Vitamine A 1.310 IE, Vitamine D3 131 IE, Vitamine E 155 mg, Vitamine C 21 mg, Bèta-caroteen 0,24 mg.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 13,8 mg, 3b202 (Jodium) 0,4 mg, 3b405 (Koper) 2,3 mg, 3b502 (Mangaan) 3,0 mg, 3b603 (Zink) 35,5 mg; gekleurd met natuurlijk karamel.

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de kat - kgs Dagelijkse hoeveelheid - 85 g Maaltijdzakjes
2 2
3 2 1/2
4 3
5 3 1/2
6 4
7+ 55 g per kg

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.

Voor het beste resultaat:

  • Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.
  • Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.
  • Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.
  • Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.
  • Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

909 kcal/kg

Voedingsstoffen Droge stof1
%
Eiwit 29.7 %
Vet 22.2 %
Koolhydraten (NFE) 40 %
Ruwe celstof 2.6 %
Ruwe as 5.5 %
Oplosbare vezel 0.9 %
Calcium 0.77 %
Fosfor 0.41 %
Kalium 0.91 %
Natrium 0.26 %
Magnesium 0.051 %
Taurine 0.26 %
Vitamine A 24814 IU/kg
Vitamine C 205 ppm
Vitamine D 501 IU/kg
Vitamine E 570 IU/kg
Omega 3-vetzuren 0.88 %
Omega 6-vetzuren 4.23 %
Bèta-caroteen 3.37 ppm
Glucosamine 0 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.

 

 

Prescription Diet

Baanbrekende voeding die het leven van zieke huisdieren kan redden en de mensen die voor hen zorgen troosten.

Meer weten