Is jouw hond (binnenkort) jarig? Maak er een feestje van met onze tips

Geschreven door
minuten leestijd

Bekijk voeding voor jouw huisdier

Bekijk voeding voor jouw huisdier

Bekijk voeding voor jouw huisdier

Het is tijd voor een feestje, want je viervoeter is jarig! Mogelijk is de verjaardag van je hond net even anders dan die van jezelf, maar net als jij zal je viervoeter het leuk vinden om verwend te worden. Laat de dag dan ook in het teken staan van lekker eten, liefde, gezelligheid, en niet te vergeten, cadeaus!

Cadeautips voor je hond

Je hond is een jaartje ouder geworden en dit wil je vieren. Wij hebben een aantal ideeën voor je waarmee je je hond in het zonnetje kunt zetten op zijn verjaardag:

1. Een lekkere traktatie: ook honden zijn dol op snacks!

Honden zijn dol op snacks. Hier is het vaak een effectief middel als je je hond iets wilt leren, maar ‘zomaar’ iets lekkers geven is iets wat je hond zeker zal waarderen.

Wil je je hond iets te snacken geven? Overweeg dan om Hill’s Treats te geven. Dit zijn smakelijke snacks die wetenschappelijk ontwikkeld zijn, met verschillende gezondheidsvoordelen. Gezond én lekker! 

Wil je weten wat je je hond geeft of wil net wat meer energie stoppen in zijn verjaardagstraktatie? Verwen hem dan met zelfgemaakte koekjes.

2. Playtime!

Honden spelen graag. Op de verjaardag van je hond is extra speeltijd dan ook zeker een mooi cadeau. Zo kun je een lange wandeling met hem gaan maken, net wat vaker die stok weggooien of samen met je hond stoeien met een knuffel.
Een andere leuke en gezellige manier om voor (extra) speeltijd te zorgen, is door hondenvriendjes uit te nodigen. Op die manier maak je er echt een feestje van. Lekker ravotten in de achtertuin, of als deze niet groot genoeg is, in het hondenpark!

De verjaardag van mijn hondje vieren

3. Maak een zelfgemaakte feestmuts

Een zelfgemaakte feestmuts bij je viervoeter kan hilarisch schattig zijn. Of je hond het een ideaal cadeau vindt is een tweede, maar het levert zeker leuke plaatjes op! Vind je hond een feestmuts niet zo leuk? Zet de muts dan zelf op of versier de kamer ermee.

4. Geen verjaardag zonder cadeautjes

Naast een gezellige speelpartij met vriendjes, zijn honden ook gek op speeltjes en speelgoed. Een nieuwe knuffel, trekspeeltje of bal zijn dan ook goede cadeau-opties. Wat je ook besluit te geven, je huisdier zal het zeker waarderen!

Dit vind je misschien ook interessant

Gerelateerde Producten

 • Perfect Weight Adult Natvoer Hond met Kip & Groenten

  <p><span class='nowrap'>Science Plan™</span> Perfect Weight heeft een unieke mix van ingrediënten en een laag vetgehalte. Samengesteld om uw hond te helpen een gezond gewicht te bereiken voor een langere levensverwachting. </p><p><br><b> 
 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Adult Hondenvoer met Kip

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Advanced Fitness™ Large Breed with Chicken is samengesteld voor de ondersteuning van gewrichten en spieren, voor honden van grote rassen. Met klinisch bewezen antioxidanten, glucosamine en chondroïtine uit natuurlijke bronnen.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Adult Hondenvoer met Kip

  <p> </p><p><span class='nowrap'>Science Plan™</span> Small & Miniature is samengesteld om de gezondheid van de mond en een gezonde huid en spijsvertering te ondersteunen. Met hoge gehalten aan klinisch bewezen antioxidanten en natuurlijke ingrediënten en met toegevoegde vitaminen en mineralen.</p>
 • Large Breed Puppyvoer met Kip

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Healthy Development Large Breed Chicken is speciaal samengesteld voor een gezonde ontwikkeling van de botten bij pups van grote rassen. Met klinisch bewezen antioxidanten en optimale gehalten aan mineralen.