Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Beweeg over de afbeelding om in te zoomen

Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Stoofpotje voor Honden met Kip & toegevoegde Wortelen

 

 

BESCHIKBAAR IN

354g

605650

Hill's Prescription Diet Gastro-intestinal Biome Stoofpotje voor Honden met Kip & toegevoegde Wortelen is een goed verteerbaar, volledig dieetvoeder voor het verminderen van intestinale absorptiestoornissen en voor de compensatie voor een slechte spijsvertering bij volwassen honden. Dit met vezels verrijkt diervoeder heeft een verhoogd gehalte aan natrium en kalium en goed verteerbare ingrediënten.

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome is een vezelrijk Natvoer voor Honden waarvan klinisch is aangetoond dat het binnen 24 uur helpt gezonde en regelmatige ontlasting te bevorderen. Versterkt met ActivBiome+ ingrediëntentechnologie om snel het darmmicrobioom te voeden en complexe GI-problemen te helpen aanpakken.

BEHOEFTE

Spijsvertering

SMAAK

met Kip & toegevoegde Wortelen

Hill's

AANBEVOLEN DOOR
DIERENARTSEN WERELDWIJD

Brokken, natvoer (blik) en maaltijdzakjes kun je mengen of tegelijk geven

Video

658646306

Hill's PRESCRIPTION DIET GI hondenvoer is samengesteld met ActivBiome+-technologie, een unieke mix van prebiotica, waarvan klinisch is aangetoond dat het dunne ontlasting binnen 24 uur steviger maakt en het risico op herhaling vermindert. Het is speciaal samengesteld om een ​​gezonde ontlasting te bevorderen en de spijsvertering te ondersteunen. Dit vezelrijke hondenvoer bevordert ook de urinewegomgeving die het risico op het ontwikkelen van struviet- en calciumoxalaatkristallen vermindert. Dit onweerstaanbare stoofpotje heeft smakelijke hapklare brokken in saus en is gemaakt met gezonde ingrediënten zoals kip en wortelen waar je hond dol op zal zijn. De spijsvertering van je hond kan door veel dingen negatief worden beïnvloed en wanneer je hond spijsverteringsproblemen heeft, is dit een zeer onaangename ervaring voor alle betrokkenen. Het goede nieuws is dat je je hond kunt helpen zich beter te voelen met met een voeding met een revolutionaire aanpak voor vezelgevoelige GI-problemen door de gezondheid van het microbioom – het unieke darmecosysteem van je huisdier – centraal te stellen in de GI-zorg. Het is belangrijk om PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Digestive Care Hondenvoer te blijven voeren om de spijsvertering van je hond gezond te houden, zelfs nadat de symptomen verbeteren. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe PRESCRIPTION DIET voer je hond kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven. Smakelijke voeding die het leven van je huisdier helpt te veranderen. Omdat ze van je afhankelijk zijn streven wij ernaar om het best mogelijke voer te leveren. Met een wetenschappelijk onderbouwde samenstelling om je hond in zijn of haar unieke gezondheidsbehoeften te voorzien, PRESCRIPTION DIET hondenvoer is de geschikte voeding die ze nodig hebben voor een lang en gelukkig leven. We produceren ons hondenvoer met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Deze ingrediënten moeten aan onze strenge voorwaarden voor zuiverheid en voedingswaarde voldoen. Help ons een verschil te maken in het leven van asieldieren. Hill's voer heeft al meer dan 9 miljoen asieldieren wereldwijd geholpen bij het vinden van een nieuwe thuis. Lees hier meer over op hillspet.nl/shelter-program / hillspet.be/nl-be/shelter-program. Hill's PRESCRIPTION DIET hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten droogvoer voor de unieke behoeften van je hond, en als natvoer in vele heerlijke smaken waar je hond dol op zal zijn.

Hoe het werkt:

De revolutionaire ActivBiome+-technologie voedt het microbioom van je huisdier Unieke mix van prebiotische vezels Voedt het microbioom om heilzame postbiotica aan te maken

Hoe het helpt:

Van Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome is klinisch aangetoond dat het helpt bij het steviger maken van losse ontlasting in 24 uur en het verminderen van het risico op herhaling. Werkt snel om het darmmicrobioom te voeden en een gezonde ontlasting te bevorderen Bevordert de activiteit van nuttige darmbacteriën om de spijsvertering gezond te houden Helpt herhaling van spijsverteringsproblemen te beperken

Aanvullende informatie:

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Natvoer voor honden is een volledig dieetvoer dat je volwassen hond alle voedingsstoffen biedt die hij nodig heeft. Raadpleeg je dierenarts voor meer informatie over hoe onze Prescription Diet voeding je hond kan helpen om te blijven genieten van een gelukkig en actief leven.Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Stoofpotje voor honden met kip en toegevoegde wortelen is een complete dieetvoeding voor huisdieren voor vermindering van acute intestinale absorptiestoornissen en voor compensatie van een slechte spijsvertering bij volwassen honden. Deze dieetvoeding voor huisdieren heeft een verhoogd gehalte aan elektrolyten, goed verteerbare ingrediënten en een laag vetgehalte.

Samengesteld om het

risico op struviet- & calciumoxalaatstenen te verminderen.

Geproduceerd in Europa
met wereldwijde ingrediënten die je kunt vertrouwen.

Trots dat we wereldwijd meer dan 13 miljoen honden en katten in asielen helpen. En we gaan door!

 

SAMENSTELLING: Vlees en dierlijke bijproducten (kip 8%), bijproducten van natuurlijke oorsprong, granen, plantaardige eiwitextracten, groenten (wortelen 0,8%), oliën en vetten, mineralen, fruit, zaden. Goed verteerbare ingrediënten: Kip, varkenslever, rijstmeel, rijstzetmeel, plantaardige olie.

 

ANALYTISCHE BESTANDDELEN: Eiwit 5,4%, Vetgehalte 3,2%, Ruwe celstof 1,6%, Ruwe as 1,4%, Vocht 78,5%, Calcium 0,23%, Fosfor 0,12%, Natrium 0,07%, Kalium 0,20%, Magnesium 0,02%; per kg: Vitamine A 11.401 IE, Vitamine D3 293 IE.

 

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (IJzer) 10,6 mg, 3b202 (Jodium) 0,3 mg, 3b405 (Koper) 1,0 mg, 3b503 (Mangaan) 2,3 mg, 3b603 (Zink) 33,7 mg. Technologisch toevoegingsmiddel: Kaliumalginaat 4,8 g.

Onderhoud volwassen dier

Gewicht van de hond — kg Dagelijkse hoeveelheid - 12.5 oz (354 g) Blikken
1 3/8
2 2/3
4 1
5 1 1/3
10 2 1/4
20 3 2/3
30 5
40 6 1/4
50 7 1/3
60+ 50 g per kg

Onderhoud volwassen dier Gemengde voedingshoeveelheid

Gewicht van de hond — kg Dagelijkse hoeveelheid - 354 g Blikken Dagelijkse hoeveelheid - gram
1 0.25 + 10 g
2 0.5 + 15 g
4 0.5 + 50 g
5 1 + 25 g
10 1 + 100 g
20 1 + 225 g
30 2 + 250 g
40 2 + 350 g
50 2 + 445 g
60+ 2 + 9 g per kg

Vraag je dierenarts naar specifieke voedingsrichtlijnen voor je huisdier. Dagelijkse voedingsaanbevelingen zijn slechts een richtlijn en een startpunt. Gram is de meest nauwkeurige vorm van meten.Voor het beste resultaat:Schakel geleidelijk over op dit nieuwe voer over een periode van 7 dagen of meer.Voer enkel het aanbevolen Prescription Diet droog- en natvoer.Zorg dat je huisdier altijd over vers drinkwater beschikt.Laat je dierenarts de gezondheid van je huisdier evalueren.Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

VORIGE VOEDING

NIEUWE VOEDING

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

287 kcal / 12.5 oz (354 g) blik

Voedingsstoffen Droge stof1
%
Eiwit 25.3 %
Vet 15.1 %
Koolhydraten (NFE) 45.9 %
Ruwe celstof 7.3 %
Ruwe as 6.5 %
Calcium 1.08 %
Fosfor 0.57 %
Kalium 0.95 %
Natrium 0.35 %
Magnesium 0.093 %
Vitamine A 52935 IU/kg
Vitamine C 141 ppm
Vitamine D 1210 IU/kg
Vitamine E 623 IU/kg
Omega 3-vetzuren 1.36 %
Omega 6-vetzuren 3.19 %
Bèta-caroteen 5.14 ppm

References

1De weergegeven analytische waarden kunnen enigszins afwijken van de waarden die op de verpakking staan. Beide waarden voldoen aan de productspecificaties.