Hill’s Pet Nutrition Logo

FOOD, SHELTER
& LOVE

Vind een asiel

365 dagen per jaar hulp aan asieldieren

Het Hill’s Food, Shelter & Love programma heeft wereldwijd meer dan 11 miljoen huisdieren uit asielen geholpen om een vriend voor het leven te vinden, meer dan 235 miljoen euro aan voeding gedoneerd, en werkte al samen met meer dan 1.000 opvangcentra. En we gaan door! Sluit je bij ons aan en help asieldieren een vriend voor het leven te vinden. Zo kun je jouw steentje bijdragen:

Ieder voerbakje zit
vol mogelijkheden

Wij geloven dat alle huisdieren - bij jou thuis of in het asiel - gedurende hun hele leven liefde, zorg en gezonde voeding verdienen. De honden en katten in asielen hebben daarbij een speciaal plekje in ons hart.

Een liefdevolle opvang plus de premium voeding van Hill's helpt asieldieren een tweede kans te krijgen en een vriend voor het leven te vinden.

Bedankt voor jullie liefde, zorg en aandacht!

Ieder dier verdient een tweede kans en dat is mogelijk! Met dank aan de mensen die dag en nacht voor dieren in nood klaarstaan. Met dank aan de mensen die het asiel helpen, als vrijwilliger, pleeggezin of als donateur. En met dank aan de mensen die in een asieldier een vriend voor het leven vinden. Kijk hier naar de ontroerende adoptieverhalen van verschillende huisdieren uit ons Food, Shelter & Love programma.

Adopt Icon

Een huisdier adopteren

Klaar voor een nieuwe vriend voor het leven? Veel asielen hebben vanwege de huidige omstandigheden hun adoptiebeleid aangepast. Het beste kun je eerst contact opnemen met het asiel om te vragen of ze bezoekers ontvangen.

Nog meer adoptie tips

Girl petting a dog
Foster icon

Pleeggezin worden

Weet je niet zeker of je er wel aan toe bent om een huisdier te adopteren en er de rest van zijn of haar leven voor te zorgen? Het tijdelijk opvangen van een hond of kat als pleeggezin maakt ruimte vrij in asielen en helpt het dier ook om te socialiseren.

Is pleegzorg iets voor jou?

Donate Icon

Doneren

Er zijn veel manieren om aan een asiel te doneren. Dit is een 'verlanglijst' met een aantal typische dingen die een asiel nodig heeft.

Vind een asiel bij jou in de buurt

  • Dekens of handdoeken
  • Honden- of kattenvoer/snacks
  • Weinig gebruikte kauwspeeltjes
  • Lijnen of tuigjes
  • Manden
  • Kantoorbenodigdheden
  • Handendesinfectiemiddel
  • Vuilniszakken
  • Gelddonaties
Man holding a cat
Volunteer icon

Vrijwilliger

Een van de beste manieren om te helpen, is door je aan te melden als vrijwilliger bij een plaatselijk asiel. Op de volgende manieren kun jij een steentje bijdragen:

HONDENUITLATER

Socialiseer asielhonden terwijl je ze elke dag wat frisse lucht en lichaamsbeweging geeft.

FOTOGRAAF

Maak foto's die echt het karakter van een dier laten zien om adoptie aan te moedigen.

DOE DE WAS

Asielen hebben altijd behoefte aan schone dekens, lakens en handdoeken.

DIERENAMBULANCE/
HULPVERLENER

Vrijwilligers van een reddingsdienst, zoals de dierenambulance, bieden eerste hulp bij calamiteiten en vangen hulpbehoevende dieren op.

Elk asiel heeft zijn eigen behoeften, dus neem contact met hen op om te vragen met welke hulp ze het meest gebaat zijn.

Vind een asiel bij jou in de buurt

Hill's maakt het verschil

Hill's is meer dan een merk -het is een missie. Bij Hill's willen we dankzij kwalitatieve voeding de speciale band tussen mensen en hun huisdieren verrijken en verlengen.

Meer weten

Alles over je huisdier

Om je nieuwe vriendschap een vliegende start te geven, hebben we hier op één plek alle benodigde hulpmiddelen, tips en advies voor je verzameld.

Lees de blogs

Welk voer voor jouw dier?    

Wij geloven dat ieder voerbakje vol mogelijkheden zit. Ontdek wat hoogwaardige ingrediënten en hoge kwaliteitsnormen voor jouw huisdier kunnen doen. Want, een gezond huisdier is een gelukkiger huisdier.

Kattenvoer kopen

Hondenvoer kopen

Share icon

Geen ruimte in je huis, wel in je hart? Word een ambassadeur voor asieldieren.

Door de liefde op social media te delen, kun je anderen aanmoedigen om ook in actie te komen of te adopteren.