Oud speelgoed van je kinderen veranderen in hondenspeeltjes

Gepubliceerd door
Leestijd

Bekijk voeding voor jouw huisdier

Bekijk voeding voor jouw huisdier

Bekijk voeding voor jouw huisdier

Het afgedankte speelgoed en de ontgroeide kleding van je kinderen stapelen zich op. (Je doneert deze uiteindelijk, toch?) Ondertussen heeft je hond continu nieuw en soms duur speelgoed nodig. Is er een manier om oude voorwerpen een nieuw leven in te blazen en er een leuk doe-het-zelf hondenspeeltje mee te maken voor je liefste vriend?

Hier zijn 5 eenvoudige ideeën om oude en ontgroeide kinder- en babyspullen te veranderen in doe-het-zelf hondenspeelgoed.

Comfortabel bed

Geef je hond de perfecte slaapplaats voor zijn middagdutje door een babymatras te transformeren in een hondenbed. Babymatrassen hebben de ideale grootte en zijn een goed alternatief voor een nieuw en duur hondenbed. Je kan een hoeslaken gebruiken als bescherming of een naadloze versie maken met twee meter stof,verstevigende vlieseline, een strijkijzer en zelfklevende klittenband. Zo maak je in een mum van tijd een onweerstaanbare slaapplek!

Hindernis parcours

Gebruik hoelahoeps, zwembad accessoires en een tunnel om je eigen hindernisbaan in de achtertuin te maken. Een hoelahoep of schuimrubberen 'noodle' kan dienen als obstakel om door of over te springen, terwijl een kartonnen doos zonder bodem een glijbaan wordt. Een parcours is ook een geweldig moment om je hond te trainen. Je kan je hond handsignalen en commando's leren terwijl hij zich amuseert met beweging.

Chihuahua puppy play game with rope toy in woman hand on a green grass

Krakende kauwspeeltjes

In minder dan 5 minuten verander je een lege plastice fles en een paar oude sokken in een onweerstaanbaar krakend speeltje voor je hond. Het enige wat je hoeft te doen is een plastic fles in een oude sok te doen en het uiteinde met touw dichtknopen. Als de sok dun is, doe je er drie of vier sokken overheen zodat de plastic fles voldoende bedekt is. Een blootliggende fles kan scheuren of barsten, waardoor er scherpe randen ontstaan ​​die je hond kunnen verwonden.

Duurzaam touwtrekken

Kleding die je kind niet meer past of dat onherstelbaar beschadigd is? Kies twee kledingstukken uit en knip er stukjes stof uit om een ​​gevlochten touwtrekker te maken. BarkPost heeft een tutorial waarmee je dit project in een mum van tijd af hebt!

Nieuwe knuffel

Speelt je kind niet meer met een knuffel? Maak je hond er dan blij mee. Knip de knuffel open, haal de vulling eruit en naai hem weer dicht. Je hond heeft nu altijd en overal een vriend bij zich die hem geruststelt en je hoeft je geen zorgen te maken dat je overal in je huis vulling vindt. Kies een knuffel met zo min mogelijk voorwerpen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Of verwijder deze voordat je de knuffel aan je hond geeft. Denk aan ogen, knopen en tags op de knuffel.

Creatief zijn in het vinden van nieuwe toepassingen voor ongebruikte dingen van je kinderen is leuk en budgetvriendelijk, maar het belangrijkste waar je altijd rekening mee moet houden is veiligheid. Zorg ervoor dat het voorwerp dat je gaat omtoveren in iets voor je hond, niet gevaarlijk wordt voor je hond. Als een hond bijvoorbeeld een knuffel uit elkaar scheurt en de vulling opeet, kan dit darmproblemen veroorzaken met een operatie als gevolg. Of een hond die op een hard plastic speeltje kauwt, zoals een pop of blokje, kan een tand breken. Als je bang bent dat je hond iets heeft opgegeten dat niet mag of zichzelf heeft verwond door op iets te kauwen dat hij niet mag, bel dan onmiddellijk je dierenarts. Veterinary Practice News heeft enkele dierenartsen geïnterviewd die vanalles chirurgisch moesten verwijderen, van golfballen tot een deurscharnier uit de maag van hun patiënten. Laat dit je hond niet overkomen!

Met een beetje creativiteit en gezond verstand kan je het oude speelgoed van je kinderen veranderen in nieuwe favorieten voor je trouwe vriend, terwijl jij ook geld bespaart. Zorg er voor dat je hond weet welk speelgoed van hem is en welk speelgoed hij met rust moet laten. Alleen omdat je kinderen een paar oude knuffels hebben weggegooid, wil dit niet betekenen dat alle knuffels nu van je hond zijn. Met een beetje tijd en training zal hij dit begrijpen, dus snel aan de slag en speel met je favoriete vriend!

Contributor Bio

Kara Murphy

Kara Murphy

Kara Murphy is een zelfstandige schrijfster in Erie, Pa. Ze heeft een Goldendoodle genaamd Maddie, die altijd precies dezelfde plek in de tuin van de buren moet ruiken tijdens haar wandelingen.

Dit vind je misschien ook interessant

 • Begin het nieuwe jaar samen goed met deze voornemens

  Aan het einde van het jaar maken veel mensen goede voornemens voor het nieuwe jaar: ze willen bepaalde gewoonten aanleren (of afleren) om het jaar gezond en gelukkig te beginnen.
 • Leren door te spelen

  Puppies learn through play, so you can help them understand the world a little better by following our helpful tips for safe puppy play.
 • Hoeveel beweging heeft je hond nodig?

  Honden zijn veelal van nature energieke wezens en beweging is de perfecte manier om al die overtollige energie te verbranden.
 • Het Beste Speeltje voor uw Hond Kiezen

  The toys you give your dog should be of the appropriate shape, size and condition. This article is designed to provide pet owners with the criteria necessary to choose the appropriate kind of dog toys essential for enjoyment and safety.

Gerelateerde Producten

 • HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight Small & Mini Adult Hondenvoer met Kip

  <p> <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Perfect Weight heeft een unieke mix van ingrediënten en een laag vetgehalte. Samengesteld om uw hond te helpen een gezond gewicht te bereiken voor een langere levensverwachting. </p><p><br><b> 
 • HILL'S SCIENCE PLAN Light Small & Mini Adult Hondenvoer met Kip

  <p><span class='nowrap'>Science Plan</span><sup>TM™</sup> Canine Adult Small & Miniature is samengesteld om honden van een klein ras te helpen bij het behoud van het ideaal gewicht en om de gezondheid van mond en gebit te ondersteunen. Met omega-6 vetzuren voor een glanzende vacht en toegevoegd L-carnitine voor een effectieve vetverbranding.</p>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Healthy Mobility Small & Mini Adult Hondenvoer met Kip

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult <span class='nowrap'>Healthy Mobility</span> / Optimale Mobiliteit Mini is speciaal samengesteld ter ondersteuning van een optimale mobiliteit en soepele gewrichten bij honden die de voorkeur geven aan een kleiner brokje. Verrijkt met omega-3 vetzuren en wetenschappelijk bewezen anti-oxidanten.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Mature Adult 7+ Hondenvoer met Kip

  <p> <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Small & Miniature is samengesteld om een sterk immuunsysteem, gezonde vitale organen en de gezondheid van mond en gebit te ondersteunen. Met klinisch bewezen antioxidanten en natuurlijke ingrediënten en met toegevoegde vitaminen en mineralen.</p>