WAT GOED IS VOOR
HUISDIEREN VANDAAG
IS BETER
VOOR DE
HUISDIEREN
VAN MORGEN

Hill’s Brand Horizon

Responsibly Made*

Alle dierenvoeding van Hill's maakt deel uit van een grotere visie binnen de Colgate-Palmolive familie

Producten met het Responsibly Made icoon zijn gemaakt bij Hill's Pet Nutrition vestigingen die hun energie- en waterefficiëntie verhogen, afvalvrij gecertificeerd zijn volgens het TRUE®️-programma, streven naar een omgeving zonder bedrijfsongevallen en zich houden aan ethische werkomstandigheden.

Verantwoorde inkoop en productie, met oog voor jouw huisdier, onze werknemers en de aarde

Omdat wetenschap bij ons de basis vormt, zetten wij ons in om onze CO2-voetafdruk te minimaliseren, natuurlijke hulpbronnen aan te vullen en onze industrie op een ethische en maatschappelijk verantwoorde manier te leiden.

Alle zes productievestigingen in eigendom van Hill's zijn gecertificeerd volgens het Total Resource Use and Efficiency (TRUE®️)-programma voor een afvalvrij beleid

TRUE® is een zero waste-certificeringsprogramma voor bedrijven om hun prestaties te meten als het gaat om het verlagen van afval en het maximaliseren van de efficiëntie van hulpmiddelen.

Over TRUE

map of hill’s manufacturing site locations in united states
map of hill’s manufacturing site locations in europe

Elk product wordt gemaakt met het welzijn van huisdieren in gedachten

We maken gebruik van uitgebreide testmethodes en traceringssystemen om te waarborgen dat elke batch het verdient om in de voerbak van jouw huisdier terecht te komen.

icon of beaker with checkmark

Microbiologisch, zintuiglijk en chemisch testen en controleren op ongewenste stoffen

icon of magnifying class with checkmark

Streng toezicht en uitgebreid testen op bacteriën in elke stap van het productieproces

icon of shield with checkmark

Elke batch Hill's voer ondergaat een aantal uitgebreide testen op kwaliteit

icon of hand with checkmark

Een 24-uurs-traceringssysteem per batch of ingrediënt voor een ultieme gemoedsrust

science diet and prescription diet dry pet food bags

Doelbewuste verpakking

Als toegewijd lid van de Ellen MacArthur Foundation streven we naar het verminderen van de hoeveelheid plastic en andere materialen die we in onze toevoerketen gebruiken, en zijn we toegewijd aan het verbeteren van onze recycleringsinspanningen.

Een gezamenlijke inspanning op weg naar een grotere missie

We werken zij aan zij met verschillende partners, plaatselijke samenwerkingsverbanden en certificeringen om duurzamere productiemethodes voor de ontwikkeling van dierenvoer wereldwijd te creëren.

icon of open cardboard box

Koolstofbewuste verzending

Wereldwijd werken we aan de vermindering van onze CO2-voetafdruk door minder vrachtwagens in te zetten en tegelijkertijd de omvang van de verzending, leveringsroutes en trailercapaciteiten te vergroten.

image of pet nutritian center worker petting cat

Toegewijd aan innovatie

Wij kiezen voor een vooruitstrevende benadering zodat jij en je huisdier altijd een stap voor zijn.

Photo of boy petting dog in the grass

Alleen het beste geven, keer op keer

We werken er momenteel aan om de verpakking van Hill's 100% recycleerbaar te maken. Kijk of de verpakking van jouw huisdier hieraan voldoet.

Bekijk ons volledige assortiment dierenvoer

*Onze 'Verantwoord gemaakt' claim is van toepassing op alle bedrijven die eigendom zijn van en worden geëxploiteerd door Colgate-Palmolive. Aspecten met betrekking tot duurzame en veilige ingrediënten, verantwoorde inkoop, duurzame verpakking en meer zijn te vinden op onze duurzaamheidwebsite. 'LEED' en gerelateerde logo's zijn handelsmerken in eigendom van de U.S. Green Building Council en worden met toestemming gebruikt.