Wij zijn een bedrijf dat waarde hecht aan duurzaamheid

Of het nu gaat om huisdieren, de mensen die voor hen zorgen of de planeet die we samen delen, Hill's heeft een lange geschiedenis in het gebruik van wetenschap om levens te veranderen. Naarmate ons bedrijf is gegroeid, is ook onze inzet voor duurzaamheid en het maken van een positieve impact in alles wat we doen toegenomen.

pictogram dierenwelzijn

Gepassioneerd over dierenwelzijn

We hebben meer dan 12 miljoen asieldieren aan een thuis geholpen

nul afval pictogram

    Productie met minimale impact (zero waste)

Alle zes productielocaties van Hill's zijn gecertificeerd volgens het Total Resource Use and Efficiency (TRUE®)-programma voor een afvalvrij beleid

pictogram ingrediënten

Onze ingrediënten

Onze op biologie gebaseerde voeding maakt gebruik van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige ingrediënten

recycling pictogram

Investeren in een duurzamere toekomst

70% van onze Hill's verpakkingen wereldwijd (op basis van gewicht) zijn sinds eind 2019 recyclebaar

#guiding-philosophies (anchor only visible for authoring)

Hill's gebruikt 3 leidende filosofieën

In ons streven naar een betere wereld voor toekomstige generaties huisdieren, baseren we onze beslissingen op drie verschillende principes:

#science-led-nutrition (anchor only visible for authoring)

1

VOEDING OP BASIS VAN WETENSCHAP

Wij geloven dat wetenschap de beste manier is om je huisdier de best mogelijke zorg te geven. Onze voedingsdeskundigen en dierenartsen zijn altijd op zoek naar doorbraken die het leven van honden en katten kunnen verbeteren.

beeld van jongen die hond aait

De voedingsfilosofie van Hill's

Trends komen en gaan, maar wij geloven dat de wetenschap altijd de weg moet wijzen, om voer te maken dat huisdieren helpt een gelukkig en gezond leven te leiden.

Onze aanpak

beeld van kat bij een raam

Pet Nutrition Center (PNC)

De honden en katten in ons Pet Nutrition Center (PNC) helpen ons met voedingsanalyses, kwaliteits- en smaakcontroles, zodat wij voer kunnen maken voor een gelukkig leven van jouw huisdier.

Over het Pet Nutrition Center

beeld van wetenschapper die producten onder microscoop onderzoekt

Hoge kwaliteitsnormen

Wij accepteren alleen ingrediënten van leveranciers van wie de faciliteiten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Wij onderzoeken elk ingrediënt om de veiligheid ervan te garanderen en om ervoor te zorgen dat huisdieren de juiste voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben.

Elk product van Hill's ondergaat een uitgebreide veiligheidscontrole, om de veiligheid van het voer voor je huisdier te garanderen. Alle eindproducten worden fysiek geïnspecteerd en uitgebreid getest voordat ze worden verkocht, zodat jouw huisdier in alle zakken altijd een consistent product krijgt.

Over onze kwaliteit

#pets-bring-people-together (anchor only visible for authoring)

2

HUISDIEREN BRENGEN MENSEN SAMEN

Huisdieren zijn in staat om ons als individu en als gemeenschap te veranderen. Wij omarmen een gevarieerd personeelsbestand, samengebracht door een liefde voor huisdieren.

Hill's Food, Shelter & Love programma

Het is verbazingwekkend wat een goede maaltijd kan doen voor een huisdier in nood. Het Food, Shelter & Love programma van Hill's heeft meer dan 255 miljoen euro aan voer gedoneerd en meer dan 12 miljoen asieldieren geholpen een vriend voor het leven te vinden.

  • ONS DOEL: 15 MILJOEN GEADOPTEERDE HUISDIEREN

Over Hill’s hulp aan asielen

Hulp bij rampen

Van Australië tot de VS, het netwerk van Hill's werkt samen met asielen over de hele wereld om voedingsondersteuning te bieden aan huisdieren en asielen in nood.

  • We hebben wereldwijd bij meer dan 100 natuurrampen geholpen
  • Meer dan 181.000 kg aan voer gedoneerd.
vrijwilliger pictogram

Vrijwilligerswerk

Medewerkers van Hill's hebben in 2019 wereldwijd meer dan 4600 uur vrijwilligerswerk uitgevoerd, wat gelijk staat aan meer dan 2 werkjaren.

Samenwerken met degenen die onze visie delen

Het beste werk wordt nooit alleen gedaan, daarom werken wij samen met organisaties die vergelijkbare duurzaamheidswaarden delen.

ellen macarthur stichting ledenlogo
un global compact-logo
echt logo
logo sedex-lid
logo duurzame verpakkingscoalitie
huisdiervoedingsinstituut logo
europen logo

#next-generation (anchor only visible for authoring)

3

Een stap voor, voor toekomstige generaties

Wij beseffen dat onze beslissingen een wereldwijde impact hebben, niet alleen voor vandaag, maar ook voor elke dag daarna. Onze bedrijfsactiviteiten blijven evolueren om rekening te houden met de planeet en natuurlijke bronnen.

beeld van veld met pictogram van duurzame herkomst erboven

Duurzame bevoorrading

Ons doel is om bij elke mogelijke stap sociale, milieu- en ethische praktijken te integreren. Wij streven er voortdurend naar om de efficiëntie van onze leveranciers naar onze productielocaties te verbeteren.

jonge jongen en hond kijken naar recyclebare doos van Hill's

Productie met minimale impact

Wij streven ernaar hoogwaardig voer voor huisdieren te produceren met de hoogst mogelijke energie- en waterefficiëntie en we minimaliseren onze mate van afval.

Responsibly Made*

Faciliteiten verhogen de energie- en waterefficiëntie en houden zich aan ethische arbeidspraktijken.

Over de missie van Hill's

*Onze 'Responsibly Made' claim is van toepassing op alle bedrijven die eigendom zijn van en worden geëxploiteerd door Colgate-Palmolive. Aspecten met betrekking tot duurzame en veilige ingrediënten, verantwoorde inkoop, duurzame verpakking en meer zijn te vinden op onze duurzaamheidwebsite. 'LEED' en gerelateerde logo's zijn handelsmerken in eigendom van de U.S. Green Building Council en worden met toestemming gebruikt.